Нижче наведено список кодів для The Sims 4. Щоб ввести код, потрібно відкрити консоль комбінацією клавіш: Ctrl + Shift + c.

Список цих кодів можна отримати, ввівши «help» Редагувати

в консоль, вони введені спеціально для використання гравцями. Це безпечні коди.

  • fps {on / off}: Вмикає / вимикає лічильник fps.
  • fullscreen: Дозволяє перемикатися між повноекранним і віконним режимами.
  • help: Показує всі доступні коди.
  • headlineeffects {on / off}: Вмикає / вимикає бульбашки думок і пламбоб.
  • resetsim <ім'я персонажа>: Скидання обраного персонажа на поточному ділянці.
  • quit: Виходить з гри.
  • testingcheats {on / off}: Включає код розробника; не рекомендується до використання.
  • freerealestate {on / off}: Дозволяє безкоштовно в'їжджати в новий будинок.
  • casclockspeed {0-10}: Змінює швидкість, яка проходить в CAS.
  • hovereffects {on / off}: Дає персонажу можливість парити.

Коди, наведені нижче, можуть підвищити бюджет сім'ї. Редагувати

  • kaching: Додає в сімейний бюджет §1,000.
  • motherlode: Додає в сімейний бюджет §50,000.
  • Наступні коди працюють тільки при введеному коді розробника.
  • money <кількість>: Встановлює кількість поточних коштів в сім'ї.
  • sims.modify_funds <сума>: Додає зазначену кількість сімолеонів. Може зробити негативний вплив.

Ці коди можна використовувати без testingcheats, але вони не показані в меню help. Редагувати

  • bb.showhiddenobjects: Дозволяє вам купувати предмети з режиму відладки, начебто невидимих світильників.
  • bb.ignoregameplayunlocksentitlement: Відкриває всі професійні нагороди та предмети CAS.
  • bb.moveobjects: Дозволяє ставити предмети в будь-якому місці.
  • death.toggle {true / false}: Вмикає / вимикає смертність у персонажа. З кожною грою повинен бути введений заново.
  • sims.remove_all_buffs: Видаляє всі мудлети у обраного персонажа.
  • households.autopay_bills: До вас більше не будуть приходити рахунки.

Консольні команди коду розробника Редагувати

  • careers.promote <назва кар'єри>: Персонаж отримує підвищення в кар'єрі (Ваш персонаж повинен працювати в цій кар'єрі)
  • careers.demote <назва кар'єри>: Персонаж отримує зниження в кар'єрі.
  • careers.add_career <назва кар'єри>: Персонаж отримує роботу в обраній кар'єрі.
  • careers.remove_career <назва кар'єри>: Персонаж звільняється з обраної кар'єри (Ваш персонаж повинен працювати в цій кар'єрі)
  • stats.set_skill_level <назва навички> <рівень>: Змінює рівень навику.
  • fillmotive <потреба>: Повністю задовольняє одну з потреб.
  • sims.give_satisfaction_points <кількість>: Дає вказану кількість балів задоволення.
  • traits.equip_trait <англійська назва ЧХ без пробілів>: Додає зазначену межу.
  • traits.remove_trait <англійська назва ЧХ без пробілів>: Видаляє зазначену межу.
  • sims.add_buff buff_Death_ElderExhaustion_Warning: У персонажа з'явиться мудлет «Небезпечно втомлений». Якщо персонаж не помре від виснаження відразу, відправте його займатися спортом або чимось, що передбачає фізичне навантаження.
  • sims.add_buff buff_Death_Electrocution_Warning: У персонажа з'явиться мудлет «Гарненько підсмажений». Надішліть його лагодити зламані електроприлади в будинку для отримання смерті від удару струмом.
  • sims.add_buff Buff_Mortified: У персонажа з'явиться мудлет «Смирення». Якщо протягом 5 годин не вжити заходів, то персонаж помре від збентеження.
  • sims.add_buff Buff_Motives_Hunger_Starving: У персонажа з'явиться мудлет «Вовчий апетит». Якщо протягом доби його не годувати, то персонаж гарантовано помре від голоду.